ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نصب آخرین سکوی گازی فاز ۱۴ پارس جنوبی در خلیج فارس همزمان با آغاز دهه فجر

  • کد خبر: ۱۶۴۶۳
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۴
نصب آخرین سکوی گازی فاز ۱۴ پارس جنوبی در خلیج فارس همزمان با آغاز دهه فجر
همزمان با آغاز دهه فجر با تلاش متخصصان شرکت صنعتی دریایی صدرای بوشهر وابسته به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) سکوی ۱۴ D فاز ۱۴ پارس جنوبی آخرین سکوی این فاز در میدان گازی پارس جنوبی نصب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سکوی ۱۴D فاز ۱۴ پارس جنوبی که در شرکت صدرای بوشهر طراحی و ساخته شده امروز همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با موفقیت در موقعیت میدان مشترک گازی پارس جنوبی ایران و قطر نصب شد.
مدیرعامل شرکت صنایع دریایی ایران در عسلویه با بیان اینکه آخرین سکوی دریایی فاز ۱۴ پارس جنوبی در خلیج فارس نصب شد اظهار داشت: این هشتمین سکو از سکو‌های ۱۰ گانه نفت و گاز است که با تلاش متخصصان جوان ایرانی در جزیره صنعتی صدرا بوشهر ساخته شده و توسط ناوگان منحصر به فرد شرکت صدرا حمل و نصب شد.
محسن صمدی افزود: وزن این سازه حدود ۲۵۰۰ تن است که در جزیره صنعتی صدرا توسط مهندسان و کارگران بومی استان بوشهر ساخته شده است.
وی با بیان اینکه با وارد مدار شدن این سکو ظرفیت تولید و برداشت گاز از میدان پارس جنوبی افزایش می‌یابد خاطرنشان کرد: با وارد مدار شدن سکوی ۱۴D فاز ۱۴ پارس جنوبی ظرفیت برداشت گاز غنی از موقعیت مخزنی این فاز ۱۴.۲ میلیون مترمکعب افزایش می‎یابد و به ۵۶ میلیون متر مکعب در روز می‌رسد.
مدیرعامل شرکت صنایع دریایی ایران افزود: ساخت و تصب این سکو علاوه بر ارزش اقتصادی برای کشور، در حوزه تامین گاز مورد نیاز کشور، تولید میعانات گازی و ظرفیت اشتغال در حوزه‌های مختلف از جمله پتروشیمی، پالایشگاه تولید بنزین و گازوئیل نقش به‌سزایی دارد.
صمدی گفت: ارزش اقتصادی سکوی ۱۴D فاز ۱۴ پارس جنوبی علاوه بر اینکه ایران را در برداشت گاز از میدان مشترک جلو می‌اندازد می‌تواند رونق تولید و اشتغال‌زایی در پی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع دریایی ایران با بیان اینکه صدرا از ظرفیت و توانمندی‌های قابل توجهی برخوردار است افزود: ظرفیت صدرا و اجرای پروژه‌ها و سازه‌های دریایی از جمله سکو‌های پارس جنوبی بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی طراحی و عملیاتی شده است و امروز یکی از این پروژه‌ها با توانمندی متخصصان در خلیج فارس نصب شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->